Gladnyhet til deg som spiser glutenfritt

  • 04.03.2016 kl. 21:25

Dette innlegget er ikke på noen måte sponset eller påvirket av produsent. Jeg er rett og slett en Cøliaker som gjerne deler når jeg kommer over ting og tang som andre også kan ha nytte av. Det er også mange som ikke har Cøliaki men som av andre grunner må spise glutenfritt eller glutenredusert. I dag har jeg hatt en effektiv dag og vært litt her og der. På vei til forelesning hadde jeg god tid og tenkte jeg skulle kjøpe med meg lunsj som jeg kunne spise i timen. Jeg gikk inn på den butikken som er nærmest skolen og tenkte jeg skulle ha meg yoghurt og en havrebar. Da, ved en ren tilfeldighet oppdager jeg et nytt produkt som jeg ble overlykkelig over å finne, derav dette innlegget. Det er kanskje en filleting, men når man skal spise glutenfritt så er der ikke særlig utvalg i yoghurter med musliblanding. Jeg har hittil ikke funnet en eneste en, før denne jeg fant i dag. Jeg har faktisk savnet det, ettersom jeg ofte spiser skyr og frukt som mellommåtid. Jeg har ofte hatt lyst på noe litt mer i yoghurten enn bare den i seg selv, men det er ikke alltid jeg har hatt tid eller har planlagt godt nok til å ha diverse stæsh på gang i veska. Denne var kjempe god, men jeg er glad for at jeg endte opp med å spise den før timen. Muslien var skikkelig herlig spør og cruncy, kunne sikkert plaget medstudentene, hehe. Love it!! 

Som nevnt, innlegget er på ingen måte sponset av Q meiriene, men jeg er en forbruker som skryter uhemmet når jeg er fornøyd, men som også forteller om det dersom jeg har opplevd noe som virkelig ikke er bra og hvor jeg ikke er fornøyd. Her går det begge veier. 

Jeg håper du har hatt en nydelig dag. Selv er jeg omtrent ferdig og klar til en helg med barneselskap og familiekos. 

  


 

 

2 Kommentarer

Benedicte Arntzen

05.03.2016 kl. 12:03
så herlig!

JS Freelance

05.03.2016 kl. 14:02
Ja ikke sant

Skriv en ny kommentar

JS Freelance

Skribent med lidenskap for bøker, skriving og reiser. Oversetter EN/NO. *** Writer with a passion for reading and traveling. Translator EN/NO

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv