5 hyggelige ting du kan gjøre i dag

  • 08.03.2016 kl. 10:50

Når man ser på nyhetene og leser reportasjer i aviser fremstår ofte verden som et sted med mye elendighet. Tekster som handler om nød, katastrofer og ulykker blir ofte fremtredende. Selv om det er viktig at denne informasjonen deles med oss, kan det være greit å få litt feel good inspirasjon også av og til. Her er fem hyggelige og snille ting som du kan gjøre for andre i dag. 

Gi noen en klem
Det er alltid hyggelig å få en klem. Benytt sjansen i dag og gi en klem til noen du er glad i, vis at du bryr deg om og er glad i vedkommende. Kanskje møter du på noen som virkelig trenger en klem i dag? 


Gjør som disse kattene og klem i vei

Gi et kompliment
Man kan alltid finne noe hyggelig å si om og til andre. Gi noen et ektefølt og genuint kompliment i dag. Det trenger ikke være noe stort, det er ofte de små tingene som teller i hverdagen. 

Hjelp noen
Tillby din hjelp til en som trenger det. Det blir i de aller fleste tilfeller satt stor pris på.

Ring eller send SMS til en gammel venn
Alle kjenner trolig noen sånne? En venn som sto (og fortsatt står) deg veldig nært, men som man kanskje ikke har fått snakket med på en stund? Benytt dagen til å ta opp igjen kontakten.

Smil til menneskene rundt deg 
Ved å smile vil du helt sikkert også føle deg gladere. De fleste setter pris på et oppriktig smil og du kan være med på å snu dagen fra en dårlig dag til en fin dag bare ved å smile.Nyt dagen din og vær med å spre glede i dag.

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

JS Freelance

Skribent med lidenskap for bøker, skriving og reiser. Oversetter EN/NO. *** Writer with a passion for reading and traveling. Translator EN/NO

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv