Vinn ebok + Pilotlesere søkes + Novellen også ute hos ebok.no

  • 08.02.2017 kl. 21:08

God onsdag til dere. Ting skjer, og omsider er den nye novellen Sommerflørt også ute som e-bok hos den norske nettbutikken ebok.no (Den er som nevnt tidligere også ute hos Amazon.) Nå i starten ligger den ute hos ebok.no til kun 5 kroner HER

Send meg gjerne tilbakemeldinger dersom du leser den, for eksempel som melding via facebook siden min. Jeg er jo selvsagt spent på hva dere synes. Selv om dette har vært et mindre prosjekt er det like sårbart når man først kaster det ut der til allmennheten.

Samtidig kjører jeg i gang en konkurranse hvor du kan vinne SOMMERFLØRT novellen gratis. Du trenger bare kommentere at du er med i kommentarfeltet her under, samt å følge facebook siden min HER. Jeg sender den pr epost til en vinner i løpet av helgen, så husk å få med adressen jeg skal sende til.

Nyeste prosjekt / Pilotlesere
For øyeblikket har jeg jobbet litt med et større skriveprosjekt. Det er en roman for ungdommer hvor hovedpersonen er en jente på 16 år. Jeg vurderer å dra inn pilotlesere tidlig i dette prosjektet, både for å holde skrivemotoren i gang men også for å få verdifulle tilbakemeldinger.

Er det noen der ute som evt. kan være interessert i å bistå som pilotleser tro?


 

 

Ny e-bok ute

  • 07.02.2017 kl. 09:12

I dag har jeg hyggelige nyheter. Jeg publiserte nylig en ny e-bok på amazon. Det er en novelle som heter Sommerflørt og som handler om å finne kjærligheten i godt voksen alder. Romantikk får vi vel aldri nok av? Håper du synes det er en koselig historie som kan gi deg en liten pust i bakken. Her er et utdrag:

 ***

Sanden kiler mellom tærne der hun går langs vannkanten. Solen brenner mot de bare skuldrene og frembringer søte barndomsminner fra da hun løp barfot på stranden og lette etter krabber. Den fotside kjolen rekker nesten helt ned til den varme sanden. Endelig, en ledig solstol og parasoll. Boken hun bar under armen plasserer hun omhyggelig på det lille hvite bordet ved stolen, før hun slår opp parasollen. Stråhatten havner også på bordet. Hun finner seg til rette i stolen og tenker at det tross alt var helt riktig å reise hit. Skyggen fra parasollen føles behagelig mot den varme kroppen. Villajoyosa er ubeskrivelig konstaterer hun. Typiske spanske murhus i alle tenkelige farger. Småbyatmosfæren og den genuine spanske fornemmelsen passer henne utmerket. Perfekt når man reiser alene. Elin ser seg rundt på stranden. Noen få soler seg toppløs, barn leker med bøtter og spade i vannkanten og et nyforelsket par spruter vann på hverandre ute blant bølgene. Hun lukker øynene igjen og holder tilbake tårene. Savnet gnager litt, men hun kommer raskt ut av det og lever seg inn i bokens fiktive sfære. Omverden blir borte for en stund.

***

Du får tak i den HER 

JS Freelance

Skribent med lidenskap for bøker, skriving og reiser. Oversetter EN/NO. *** Writer with a passion for reading and traveling. Translator EN/NO

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no