"Villa Magdalena" av Santa Montefiore

  • 28.04.2016 kl. 21:55

I april har jeg lest boken "Villa Magdalena" av forfatteren Santa Montefiore. En bok hvor handlingen finner sted delvis i Toscana, Italia og delvis i Devon, England. Denne boken fikk jeg lese da jeg meldte meg på prosjektet "Prøveles" hos butikkjeden Boklageret. Jeg var dermed så heldig å få denne boken gratis, mot å fortelle min mening på Facebooksiden deres i forkant av lanseringen (jeg fikk altså boken før den var til salgs i butikkene). Det passet meg egentlig veldig bra å få lov til å prøvelese, ettersom jeg ikke har lest noe av Santa Montefiore tidligere. 

Montefiore skriver lettlest og tydelig. Man blir raskt kjent med karakterene og får ganske umiddelbart et forhold til dem. Jeg vil påstå at jeg nå etter å ha lest boken føler at jeg virkelig kjenner disse personene, selv om de selvsagt er aldri så fiktive. Jeg føler at jeg har tatt del i livet til disse menneskene og kjenner på sett og vis et savn etter å følge dem videre på ferden. Jeg innser nå at jeg har blitt glad i disse personene.

Historien er rørende, og trist, men jeg savner litt spenning. Til tider kunne det bli litt kjedelig. Det kan derimot ha noe med at jeg i utgangspunktet leser mer krim en jeg leser drama og romantikk. Jeg synes boken er verdt å lese, og jeg kommer til å lese flere av bøkene til denne forfatteren. 

Jeg ville gitt boken terningkast 4 

Mer om boken og mulighet til å bestille den HER. (adlink)  

 

 

Jeg kan kalle meg forfatter

  • 07.04.2016 kl. 10:09

Jeg har gitt ut en Ebok. Det er ikke en roman, men en enkel diktsamling. 3 engelske dikt (tidligere publisert her på bloggen også). Jeg synes det er litt stas, selv om det ikke er en roman jeg har gitt ut. Jeg kan jo kalle meg forfatter når jeg har gitt ut bok. Jeg holder på med litt diverse lengre noveller også, men innimellom skole og hverdag har jeg ikke fått skrevet de ferdig. Når de er klare blir også de lagt ut som Ebok eller PDF bok. Spennende.

Eboken finnes forresten HER  

JS Freelance

Skribent med lidenskap for bøker, skriving og reiser. Oversetter EN/NO. *** Writer with a passion for reading and traveling. Translator EN/NO

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no